Meteen naar de content

WIJNVERKOOP! 40% KORTING + GRATIS VERZENDING

Koop nu, betaal later met Klarna

Levering

Wij verzenden de goederen vanuit het magazijn binnen 1-3 werkdagen naar de klant.

Wij verzenden en verkopen goederen wereldwijd en onze leveringen duren normaal tussen 7-13 werkdagen, afhankelijk van de leveringsoptie die u kiest. Bestellingen in het weekend worden meestal de volgende werkdag verpakt en verzonden.

Mochten er vertragingen optreden in de levering door omstandigheden buiten onze controle (Force Majeure) zoals tijdens een aan de gang zijnde wereldwijde pandemie, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die ontstaan door de levertijd. Wacht tot 30 werkdagen voordat u contact opneemt met de klantenservice over een ontbrekende bestelling door de bestelling te volgen met het aangegeven volgnummer.

Als u vragen heeft over leveringen, neem dan altijd contact met ons op via e-mail op info@glammering.nl met als onderwerp "Levering", zodat wij u zo snel mogelijk kunnen antwoorden.

De producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van onze partner verzonden, zodat wij u als klant de best mogelijke prijzen kunnen bieden. Wij behouden ons het recht voor op eventuele fouten in verband met de logistiek van derden. Door een aankoop bij ons te doen, gaat u akkoord met alle bepalingen en voorwaarden die op deze website zijn vermeld. Wij raden u dan ook aan vooraf contact met ons op te nemen indien u vragen heeft over uw aankoop, alvorens een contract te sluiten. Bij klachten of andere vragen dient u ons altijd per e-mail te bereiken op info@glammering.nl en nergens anders om er zeker van te zijn dat u zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

Voor alle pakketten die niet worden ingewisseld, behoudt glammering zich het recht voor om u als klant 200 SEK in rekening te brengen voor gemaakte kosten voor retourzending en handling.

*Onze levertijden zijn slechts schattingen en geen gegarandeerde tijden en kunnen daarom variëren afhankelijk van waar u woont in Zweden.


Waar is mijn bestelling?

Uw bestelling wordt verzonden vanuit het magazijn van onze partner binnen 1-5 werkdagen*, wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de levering met uw trackingnummer en leveringsgegevens.

Als u nog steeds niet zeker weet waar uw pakket is, stuur dan een e-mail naar info@glammering.nl en ons ondersteuningsteam kan u hiermee verder helpen.

*Bij grote hoeveelheden kan de verwerkingstijd oplopen tot 7 dagen, de hierboven aangegeven tijd is slechts een schatting van de tijd die onze pakketten gewoonlijk nodig hebben om te verwerken. Bovenstaande tijden zijn geen gegarandeerde verzendtijden.

douanerechten kunnen van toepassing zijn
dus we zouden id-verificatie vereisen wanneer de klant het product wil terugsturenHoe kan ik mijn bestelling volgen?
U kunt de status van uw pakket hier controleren. Volg uw bestellingMijn pakje is onvindbaar, wat kan ik doen?
Na ontvangst van de e-mail ter bevestiging van de verzending van uw bestelling, kan het tot 5-7 werkdagen duren voordat de traceercode actief is. Als u nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.