Meteen naar de content

WIJNVERKOOP! 40% KORTING + GRATIS VERZENDING

Koop nu, betaal later met Klarna

Retourbeleid

Lees alstublieft zorgvuldig ons retourbeleid, dat de regels en voorwaarden schetst die verband houden met onze 14-dagen pasvormgarantie. Naleving van deze voorwaarden is vereist voor alle retourzendingen en terugbetalingen.

1- Volledige terugbetaling met geretourneerd artikel: Klanten die een terugbetaling wensen, moeten het product binnen de 14-dagen pasvormgarantieperiode aan ons retourneren. Bij ontvangst van het geretourneerde artikel in de originele staat zullen we een volledige terugbetaling uitvoeren. Verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn voor rekening van de klant.

2- Gedeeltelijke terugbetaling zonder artikel te retourneren: Als een klant ervoor kiest het product niet te retourneren, kunnen ze in aanmerking komen voor een terugbetaling van 40%, waardoor ze het artikel als cadeau kunnen houden. Deze optie is alleen beschikbaar als de klant binnen de 14-dagen pasvormgarantieperiode contact met ons opneemt.

3- Geen terugbetalingen voor onjuiste maat: Helaas kunnen we klanten informeren dat als een artikel in de verkeerde maat wordt geleverd, we

geen terugbetaling kunnen uitvoeren. We raden klanten aan om voor het plaatsen van een bestelling zorgvuldig de maatinformatie te controleren.

4 - Niet opgehaalde pakketten: Als een klant zijn pakket niet ontvangt en het pakket wordt door de vervoerder naar ons teruggestuurd, zullen we geen terugbetaling uitvoeren. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om nauwkeurige verzendinformatie te verstrekken en het pakket tijdig op te halen.

Door een artikel in onze winkel te kopen, erkennen en gaan klanten akkoord met de naleving van de voorwaarden die in dit retourbeleid zijn uiteengezet.